213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Καλυψούς 110-114, Καλλιθέα

9:00 με 21:00 Δευτέρα-Παρασκευή

Πολυθρόνα Μασάζ Life Care by i-Rest SL-A30-6

 
1,395.00
χωρίς ΦΠΑ: 1,125.00
M1006761
Σε Απόθεμα

Παράδοση στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

+

Τεχνολογία Έξυπνου Μασάζ

Συνδυάζοντας παραδοσιακές Κινέζικες τεχνικές με τη δυτική τεχνολογία, τα έξυπνα μηχανικά "χέρια" αναγνωρίζουν τη μορφή του σώματός σας και αναπαράγουν τεχνικές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του χώρου.

Έξυπνα Χέρια

Τα έξυπνα μηχανικά "χέρια" συλλέγουν δεδομένα για την καμπύλη της πλάτης και μιμούνται τις τεχνικές ενός επαγγελματία μασέρ ώστε να επιτύχουν ένα πολυδιάστατο μασάζ. Πιο συγκεκριμέναμιμούνται, τα έξυπνα μηχανικά "χέρια" μιμούνται επαγγελματικές μεθόδους για να επιτύχουν τα παρακάτω: ζύμωμα, πιέσεις, χτυπήματα, "στύψιμο", κρατήματα, ταλάντευση και συστροφή.

Η μέγιστη έκταση των "χεριών" είναι 6.5 εκατοστά, κάτι που προσφέρει αποτελεσματικό μασάζ στους θωρακικούς, στους αυχενικούς και στους οσφυακούς σπονδύλους, πράγμα αδύνατο για άλλα συνηθισμένα προϊόντα μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο και οι μύες της πλάτης τονώνονται και το δέρμα σας αναζωογονείται.

Massage Chair iRest A30

Πολυθρόνα Μασάζ – Σημαντικά Χαρακτηριστικά

Μασάζ Πλάτης

Έξυπνα "χέρια" κινούνται κάθετα σε λαιμό, πλάτη και μέση. Αναγνωρίζουν αυτόματα το σχήμα του σώματός σας και προσφέρουν τη δυνατότητα μασάζ σε μία περιοχή πλάτους 21 εκατοστών και μήκους 73 εκατοστών.

Προσαρμογή Πλάτους

Η πλάτη της πολυθρόνας είναι κατασκευασμένη σε σχήμα "S" ώστε να στηρίζει το σώμα και να προσφέρει στοχευμένο μασάζ. Το πλάτος μπορεί να προσαρμοστεί σε 6 και 21 εκατοστά με τρεις επιλογές.

Τέντωμα Ποδιών

Τεντώνει τον ιστό του χόνδρου για να μειώσει την ένταση στους μύες  και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία σας.

Δυνατότητα Έκτασης

Ο σχεδιασμός της θέσης των ποδιών επιτρέπει στα πόδια να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα του μασάζ.

Ρόδες Μεταφοράς

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί με ρόδες ώστε να καθίσταται πιο εύκολη η μεταφορά του και να μπορείτε να απολαμβάνετε μασάζ οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας.

Μασάζ Ποδιών

Μασάζ σε σημεία βελονισμού με εστίαση στο σημείο Yong Quan ώστε να διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος.

Μασάζ Ποδιών με πίεση αέρα

Differently shaped airbags wrap around your calves, ankles and feet to offer triple stimulation. By compressing, pausing and releasing these areas and stimulating the Xuanyhong and Taixi acupuncture points, this massage chair allows you to reach the perfect state of comfort and relaxation.

Μαγνητική Θεραπεία

Μαγνητική θεραπεία με 8 μαγνήτες 300cc, τοποθετημένους σε στρατηγικά σημεία, βελτιώνει τα χαμηλά επίπεδα μαγνητίτης στο σώμα με το να διεγείρει τα σημεία βελονισμού Chengshang και Zhonmal στις γάμπες.

Δόνηση στους Γλουτούς

Μηχανικές δονήσεις δημιουργούν ένα διεγερτικό μασάζ με το να ασκούν πίεση στα σημεία βελονισμού Huangtiao και Perineal. Διαρκής και σταθερή ένταση δόνησης και ταχύτητας εξισορροπούν to chi σας και εξομαλύνουν την κυκλοφορία του αίματος για να μειώσουν την κούραση.

Μασάζ Γλουτών με πίεση αέρα

Εξοπλισμένη με αερόσακους, η πολυθρόνα προσφέρει ένα αποτελεσματικό μασάζ για τους γλουτούς και τη μέση. Εναλλακτικές επεκτάσεις και συσπάσεις διεγείρουν τα σημεία βελονισμού Huanzhong και Changqiang, αφαιρώντας πιθανό περιττό λίπος.

Χειριστήριο

Χειριστήριο VDF

Το χειριστήριο VDF είναι όμαορφα σχεδιασμένο και εξαιρετικά απλό στη χρήση. Ο έλεγχος βασίζεται σε ένα microcomputer chip και εγγυάται άριστη και σταθερή απόδοση. Σε σύγκριση με άλλους τύπους χειριστηρίων, το χειριστήριο VDF είναι πιο πλατύ και σας επιτρέπει καλύτερη απεικόνιση και αποτελεσματικό χειρισμό. Η φωτοηλεκτρική πλοήγηση σας χαρίζει μία νέα εμπειρία.

Ανεξάρτητα Εξαρτήματα

Ειδικά σχεδιασμένη με σύστημα ηλεκτρικής προσαρμογής σε συνδυασμό με συνδεδεμένα κομμάτια πλάτης και υποποδίου, αυτή η πολυθρόνα μασάζ μπορεί να ανακλιθεί σε κάθε γωνία, χαρίζοντάς σας απόλυτη χαλάρωση.

Ρύθμιση Χειριστηρίου

Αυτή η πολυθρόνα είναι εξοπλισμένη με ένα χειριστήριο VDF, μοναδικό για τον όμορφο σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση του. Η θέση του χειριστηρίου μπορεί να προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε αυτό να είναι ορατό από κάθε πλευρά.

Massage Chair iRest A30

Εκπληκτικός Σχεδιασμός - Συνδυάζει Υγεία και Χαλάρωση

Αυτή η πολυθρόνα κάνει μασάζ στα σημεία βελονισμού του σώματός σας μεσω της πρόκλησης μίας σειράς φυσικών συσπάσεων, της θεραπείας με υπέρυθρες και της μαγνητικής θεραπείας. Συνδυάζει γνώση εμβιομηχανικής, εργονίομίας, σύγχρονης φυσιοθεραπείας και φυσιολογίας των οστών. Περιλαμβάνει 23 αερόσακους, 5 βαλβίδες, 8 μαγνήτες 300CC και 2 αντλίες αέρα.

Η πολυθρόνα σας προσφέρει μία υπέροχη εμπειρία μασάζ μέσα στο σπίτι σας, που σας κρατά υγιείς και ενεργούς κάθε μέρα.

 Διαφορετικά είδη μασάζ της Πολυθρόνας Μασάζ iRest A30-6

(Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους)

Ένταση Μυών και Ανακούφιση Ακαμψίας

Αυτή η πολυθρόνα μασάζ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απαλύνει τον πόνο στους μύες και την ακαμψία με τη χρήση της μεθόδου Gua Sha, η οποία τεντώνει και χαλαρώνει τους μύες της πλάτης. Αυτό βοηθά στην καταπολέμηση της κούρασης.

Αυτόματο Μασάζ Λαιμού και Ώμων

Το πρόγραμμα αυτόματου μασάζ λαιμού και ώμων σας βοηθά να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία του μασάζ και επίσης απαλύνει τον πόνο που εντοπίζεται στην περιοχή του αυχένα.

Kneading

Αυτό το μασάζ με πίεση αέρα, προσομειώνει το ανθρώπινο άγγγμα, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία και μειώνει άγχος και κόπωση.

Πρόγραμμα Αυτόματου Μασάζ

Το πρόγραμμα αυτόματου μασάζ, διάρκειας 15 λεπτών, τονώνει τα καταπονημένα σημεία του σώματος, έχοντας την ίδια επίδραση στο δέρμα σας όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Εστιασμένο Μασάζ

Το πρόγραμμα μασάζ πλάτης δίνει τη δυνατότητα εστιασμένου μασάζ και προσαρμογής της έντασης ανάλογα με τη στάση του σώματός σας.

Πλήρες Μασάζ Σώματος

Το μασάζ σε ολόκληρο το σώμα εκτελείται ασκώντας πίεση από το λαιμό ως τα πόδια, στα χέρια και στα δάχτυλα. Προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία, η οποία ηρεμεί το δέρμα σας.

Απαλό Μασάζ

Το πρόγραμμα απαλού μασάζ για την πλάτη και τη μέση ενεργοποιεί τους συνδέσμους μεταξύ του οσφυϊκού σπονδύλου και του θώρακα για καταπραΰνει τους πιασμένους μύες και να σας προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία μασάζ.


Προδιαγραφές Προϊόντος και Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πλήρες Μασάζ Πλάτης

Ναι

Αυτόματη προσαρμογή επιπέδου για μασάζ στο πάνω μέρος της πλάτης

Ναι

Ηλεκτρικά ανακλινόμενη πλάτη

Ναι

Ηλεκτρικά ανακλινόμενη θέση ποδιών

Ναι

Μασάζ αυχένα για ακαμψία και μείωση άγχους

Ναι

Βαθύ οσφυϊκό μασάζ

Ναι

Κύλινδροι για μασάζ

Ναι

Αερόσακοι

Ναι

Μασάζ γλουτών

 Ναι

Μασάζ για χαλάρωση

Ναι

Μασάζ στις γάμπες

Ναι

Θεραπεία αντανακλαστικών

Ναι

Μασάζ ποδιών

Ναι

Χειριστήριο

Ναι

Κάλυμμα πολυθρόνας

Οικολογικό αντιβακτηριακό δέρμα.

Καθαρό Βάρος (kg)

94 kg

Μέγιστο Βάρος Χρήστη (kg)

120 kg

Χρονόμετρο

15 λεπτά

Χρώμα

Μπεζ-Μαύρο-Γκρι

Ονομαστική Τάση Ρεύματος

220 - 230V

Διαστάσεις:

sizes iRest A30-6

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

Να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

 

Να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 213 0312569 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 (εκτός Σάββατο, Κυριακής και αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος (SKU) που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Παραγγελία μέσω e-mail
Μπορείτε να αποστείλετε την παραγγελία σας στο e-mail: info@emuscle.gr  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή και δρομολόγηση της παραγγελίας σας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 213 0312569  ή να στείλετε email στο: info@emuscle.gr

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουμε μακρινούς και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 59 ευρώ  δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.**

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το emuscle.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:

 • Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 2,90 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.

 • Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)

  Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.

   

Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. 

**Ισχύουν Όροι Χρήσης και Προυποθέσεις

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας Καλυψούς 110-114, Καλλιθέα, ΤΚ 17676. Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

1.Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. (Αντικαταβολή)

Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά πώλησης αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

2.Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Καταχωρήστε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας.

 

3.Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας.

Τράπεζα Eurobank EFG

Αριθμός λογαριασμού:

0026 0255 31 0200 731 731

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR05 0260 2550 00031020 0731 731

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού:

510 608 630 7562

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR33 0172 1060 0051 0608 6307 562

Τράπεζα Αlpha Bank 

Αριθμός λογαριασμού:

390 00 2002 004 005

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR11 0140 3900 3900 0200 2004 005

Τράπεζα Εθνική 

Αριθμός λογαριασμού:

053 002 208 02

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR20 0110 0530 0000 0530 0220 802

Δικαιούχος: Pancart E.E

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας.

 

4.Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών 3D Secure της Eurobank EFG χωρίς έξοδα αντικαταβολής. Δεχόμαστε Diners, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Visa και American Express.

Το emuscle.gr, δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται με το κρυπτογραφημένο SSL ασφαλές σύστημα της Τράπεζας Eurobank EFG μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον 3D Secure Server της τράπεζας.

 

5.Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας.

Εύκολα, σίγουρα και με ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

Η πολυετής μας εμπειρία και εξειδίκευση, σε συνδυασμό με το πάθος μας για την άθληση, μας ωθούν να αναζητούμε και να επιλέγουμε για εσάς, προϊόντα με άριστη αναλογία τιμής – ποιότητας.

Τo ηλεκτρονικό μας κατάστημά έχει ξεχωρίσει χάρη:

 • στην ποιότητα των προϊόντων με ταυτόχρονα χαμηλές τιμές
 • στις άρτιες τεχνικές γνώσεις στο αντικείμενο της Άθλησης και του Επαγγελματικού Εξοπλισμού
 • στην μεγάλη γκάμα προϊόντων
 • και στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών

Συνεχής και σταθερή πολιτική της εταιρίας μας ειναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλυτερες τιμές της αγοράς στα προϊόντα των επίσημων αντιπροσώπων.

Ελέγχουμε καθημερινά τις τιμές σε πάνω από 500 προϊόντα! Το emuscle.gr συγκρίνει και εξασφαλίζει στους πελάτες μας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0312569 αν το προιόν που έχετε επιλέξει το έχετε δει αλλού φθηνότερα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε…

Διαθεσιμότητα

 • Παραλαβή από το κατάστημα άμεσα σε 24 ώρες
 • Παραλαβή στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

Αθλητικοι Συλλογοι

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 350 € οι εκπτώσεις μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.