213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Κωπηλατική Ηλεκτρομαγνητική DKN R-400 Ημι-Επαγγελματική

 
802.41
(994.99 με Φ.Π.Α. )
M1006039
Σε Απόθεμα

Παράδοση στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

+

Κωπηλατική DKN R-400 Ημι-Επαγγελματική

Για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τον μυϊκό τους τόνο στο στο άνω σώμα, τα χέρια, τα πόδια και τους κοιλιακούς, η κωπηλασία είναι μία εξαίρετη επιλογή άσκησης. Δεν είναι μόνο ο πιο ασφαλέστερος τρόπος άσκησης, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης μια φυσική άνετη κίνηση χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στους μύες και στις αρθρώσεις. Η κωπηλασία DKN R-400 είναι κατασκευασμένη από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και ανθεκτικότητας, έτσι ώστε να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.

Προσφέρει μία φυσική κίνηση κωπηλασίας, και για να επιτευχθεί αυτό, εφαρμόζει ένα διπλό σύστημα αντίστασης, που συνδυάζει ένα airfan (φτερωτή) με μαγνητική αντίσταση, που συνδέεται με ένα τροχό (βολάν) 11 kg.

Το πλαίσιο για την R-400 είναι από βαρέως τύπου συγκολλημένο χάλυβα, ο οποίος παρέχει μία ισχυρή και σταθερή πλατφόρμα για την άσκηση. Η κίνηση στην R-400 είναι εξαιρετικά ομαλή επιτρέποντας για την καλή στάση του σώματος. Το μεγάλο μήκος των διπλών οδηγών του καθίσματος αναδεικνύει την μεγάλη σταθερότητα της έτσι ώστε να είναι ιδανική και συγκρινόμενη με αμιγώς επαγγελματικές κατασκευές. Η DKN R-400 διαθέτει ρουλεμάν SKF και V-ιμάντα Hutchinson για τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης, αλλά και της αθόρυβης λειτουργίας της. Ο ιμάντας κίνησης είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό όπως χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η εξελιγμένη κονσόλα πληροφοριών προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία ρυθμίσεων προπόνησης. Ο μπλε οπίσθιος φωτισμός σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς του την πρόοδο της άσκησης. Ο χρήστης μπορεί να εναλλάσει μεταξύ τις ενδείξεις της. Εκτός από τις τυπικές χειροκίνητες ρυθμίσεις, διαθέτει και 16 επίπεδα αντίστασης. Περιλαμβάνει 12 προεπιλεγμένα προγράμματα, εκ των οποίωντα 6 είναι Interval (διαστήματος), προσωπικά προφίλ χρηστών, και πρόγραμμα ελέγχου καρδιακού παλμού.

Η DKN R-400 έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί με πιστοποίηση TUV, Class S, καθώς και CE και EN-957 πρότυπα. Η R-400 παρέχεται με μια υψηλής πυκνότητας υποστήριξη για την ασφαλή κάθετη αποθήκευση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ράγα αλουμινίου (διπλή), 155 εκατοστά

Τροχός (βολάν): 11 kg

Προγράμματα: 12 προ-εγκατεστημένα

Προγράμματα χρήστη: 1

Προγράμματα ελέγχου καρδιακού παλμού: 4

Ενδείξεις: Watt, Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Επαναλήψεις και Θερμίδες

Μέγιστο βάρος χρήστη: 140 κιλά

Διαστάσεις: 96 x 59 x 250 εκατοστά

Βάρος: 60 kg.

Πιστοποίηση: EN 957-1/7 H.

Κωπηλατική DKN R-400 Ημι-Επαγγελματική

Διαθεσιμότητα

  • Παραλαβή από το κατάστημα άμεσα σε 24 ώρες
  • Παραλαβή στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

Όσοι είδαν τo ίδιο προϊόν με εσένα, έκαναν κλικ και στα

Αθλητικοι Συλλογοι

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 350 € οι εκπτώσεις μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.