213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Έκπτωση 10%

Πρωτεΐνη LeoFit LeoFormula One 2.7kg Σοκολάτα

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 80.00  
72.00
Κερδίζετε: €8.00 (10%)
M1006419
Σε Απόθεμα

Παράδοση στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

+

Πρωτεΐνη LeoFit LeoFormula One 2.7kg Σοκολάτα

Η πρώτη σε πωλήσεις φόρμουλα «όλα σε ένα».
Το LEOFORMULA ONE είναι η πρώτη σε πωλήσεις φόρμουλα « όλα σε ένα» που θα δώσει αποτελέσματα μέσα σε επτά μόλις μέρες. Το LEOFORMULA ONE παρέχει στο σώμα σας έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτεΐνης ορρού γάλακτος και σημαντικών άλλων παραγόντων που απαιτούνται για μυϊκή ανάπτυξη, δύναμη και ανάρρωση σε περιόδους σκληρής προπόνησης.

Χωρίς παρενέργειες
Η λακτόζη, ένα σάκχαρο που βρίσκεται στο γάλα, αποτελεί γνωστή αιτία για στομαχικές και αέρια. Η πρωτεΐνη Leowhey protein ουσιαστικά δεν περιέχει λακτόζη και έτσι είναι ιδανική για άτομα που δεν έχουν ανεκτικότητα στην λακτόζη. Στο LEOFORMULA ONEδεν περιέχονται χαμηλής ποιότητας πρωτεΐνης όπως καζεΐνη ή σόγια, επιτρέποντας σας έτσι, να απολαύσετε μυϊκή ανάπτυξη χωρίς &µn;ποιαδήποτε στομαχική ενόχληση, αέρια και φουσκώματα.

Γιατί να προτιμήσετε το LEOFORMULA ONEέναντι άλλων προϊόντων για μυϊκή ανάπτυξη και όγκο.
Η νούμερο ένα σε πωλήσεις φόρμουλα «όλα σε ένα» που είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική. Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι την δοκιμάζουν, την χρησιμοποιούν και δεν την αλλάζουν με τίποτα.
• 60 γρ. πρωτεΐνης σε κάθε ημερήσια δόση με ουσιαστικά μηδενική λακτόζη.
• 10 γρ. κρεατίνης και 10 γρ. πεπτίδια γλουταμίνης ανά ημερήσια δόση.
• 80 mg Beta Ecdysterone 97% περιεκτικότητας.
• 3000 mg HMB (Ενζυματικός μεταβολίτης της Λευκίνης)
• σύστημα απορρόφησης της κρεατίνης υψηλά αλκαλικό
 

Απλο στη χρήση του
Με το LEOFORMULA ONE δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε για το ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Απλώς πάρτε 2 δόσεις την ημέρα, μια το πρωί και μια μετά την προπόνηση (ή το απόγευμα). Το LEOFORMULA ONEδιαλύεται πανεύκολα στο νερό χωρίς να χρειάζεται μπλέντερ.

Πως το LEOFORMULA ONE θα βοηθήσει να αυξήσετε την δύναμη και την μυϊκή σας μάζα.
Κάθε ημερήσια δόση παρέχει 10 γρ. γλουταμίνης και 10 γρ. μονοϋδρικής κρεατίνης 100%pure, που επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι μπορούν να αυξήσουν το μυϊκό μέγεθος και την δύναμη εφ’ όσον συνδυάζονται με προπόνηση με βάρη. Λαμβανόμενο μετά από εντατική προπόνηση, το LEOFORMULA ONE επιταχύνει τον ανεφοδιασμό των μυών, αυξάνοντας την αποκατάσταση γλυκογόνου γρηγορότερα απ’ ότι μόνοι οι υδατάνθρακες. Επίσης το LEOFORMULA ONE προσφέρει 3000 mg HMB που ανεξάρτητες έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθά στην αποτροπή του μυϊκού μεταβολισμού που ακολουθεί μετά την προπόνηση. Για ακόμη περισσότερη βοήθεια στην μυϊκή ανάπτυξη, σας προσφέρει και 60 γρ. ανώτερης πρωτεΐνης ορρού γάλακτος Leowhey protein™, Beta Ecdysterone και 10 γρ. επιπρόσθετης γλουταμίνης ανά ημερήσια δόση.

Διαθεσιμότητα

  • Παραλαβή από το κατάστημα άμεσα σε 24 ώρες
  • Παραλαβή στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

Αθλητικοι Συλλογοι

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 350 € οι εκπτώσεις μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.