213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Θηβών 60, Πειραιάς

9:00 με 21:00 Δευτέρα-Παρασκευή

Ποδήλατα Δρόμου / Trekking

Τα ποδήλατα trekking ή αλλιώς τα υβριδικά ποδήλατα (hybrid) είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία ποδηλάτων. Ένα ποδήλατο trekking μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για άσφαλτο όσο και για ελαφριούς χωματόδρομους. Γενικά ένα υβριδικό ποδήλατο είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που θέλουν να κάνουν βόλτες αλλά δεν θέλουν να περιορίζονται. Γενικά το trekking ποδήλατο συνδυάζει άψογα τις θετικές προδιαγραφές ενός mountain ποδηλάτου και ενός ποδηλάτου πόλης.

Από την άλλη μεριά τα ποδήλατα δρόμου προορίζονται αποκλειστικά για άσφαλτο, καθώς διαθέτουν λεπτά ελαστικά που σου επιτρέπουν να νιώθεις την παραμικρή λακκούβα – χαλίκι. Επιλέγοντας ένα ποδήλατο δρόμου οι διαδρομές σας προορίζονται αποκλειστικά για κατάλληλους δρόμους.

Αν δυσκολεύεστε στην επιλογή τότε ρίξτε μια ματιά στα μοντέλα μας και επιλέξτε με την βοήθειά μας το κατάλληλο για την περίπτωσή σας. Ποδήλατα υβριδικά (trekking ποδήλατα) ή ακόμα και ποδήλατα για δρόμο είναι εδώ για να τα ανακαλύψεις! Οι καλύτερες τιμές για ποδήλατα δρόμου αλλά και trekking bikes είναι στο e-shop μας σε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.