213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Θηβών 60, Πειραιάς

9:00 με 21:00 Δευτέρα-Παρασκευή

Δωρεάν Αποστολή

emuscle.gr | Η Εταιρία μας

Η πολυετής μας εμπειρία και εξειδίκευση, σε συνδυασμό με το πάθος μας για την άθληση, μας ωθούν να αναζητούμε και να επιλέγουμε για εσάς, προϊόντα με άριστη αναλογία τιμής – ποιότητας.

Συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες του fitness και του αθλητισμού επιλέγουμε να εισάγουμε προϊόντα γυμναστικής και άθλησης κορυφαίας ποιότητας και εξοπλίζουμε γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και ξενοδοχεία σε τιμές χονδρικής αλλά και ιδιώτες σε πολύ προσιτές τιμές.

Σκοπός  μας είναι να ικανοποιήσουμε  όλες τις ανάγκες σας, σε όλα τα στάδια ενασχόλησης με το άθλημα, από τον αρχάριο έως τον πιο έμπειρο χρήστη, με γνώμονα πάντα το συνδυασμό της απόλαυσης με την σιγουριά και την ασφάλεια.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή προιοντων, για εσάς αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια. Η φιλική εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για να επιλέξετε τον καταλληλότερο εξοπλισμό για τις ανάγκες σας.

Τo ηλεκτρονικό μας κατάστημά έχει ξεχωρίσει χάρη:

  • στην ποιότητα των προϊόντων με ταυτόχρονα χαμηλές τιμές
  • στις άρτιες τεχνικές γνώσεις στο αντικείμενο της Άθλησης και του Επαγγελματικού Εξοπλισμού
  • στην μεγάλη γκάμα προϊόντων
  • και στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών

 

Συνεχής και σταθερή πολιτική της εταιρίας μας ειναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλυτερες τιμές της αγοράς. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0312569 αν το προιόν που έχετε επιλέξει το έχετε δει αλλού φθηνότερα.


Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας (http://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias/)

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε…

 

Τμήμα Πωλήσεων

info[at]emuscle.gr

Θηβών 60
Πειραιάς 18541

Τηλ: 2130312569