213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Θηβών 60, Πειραιάς

9:00 με 21:00 Δευτέρα-Παρασκευή

Δωρεάν Αποστολή

Πληρώστε με Ασφάλεια

Αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για όλους τους ανθρώπους, αλλά όπως έχει αποδειχθεί για τους αθλητές είναι πιο σημαντικά. Ο λόγος που τα άτομα που αθλούνται συστηματικά έχουν περισσότερη ανάγκη τα αντιοξειδωτικά συμπληρώματα είναι γιατί συμβάλουν πέρα από την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και στην προστασία των οστών και των αρθρώσεων όπως και στην προστασία της καρδιάς και των αγγείων. Επιπλέον θετικά οφέλη των αντιοξειδωτικών είναι η βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και της ενίσχυσης της όρασης.

Αν θέλετε και εσείς να κρατάτε το σώμα σας σε καλή κατάσταση για να μπορεί να ανταπεξέλθει από την σκληρή προπόνηση και την καθημερινή καταπόνηση των μυών τότε πρέπει να προμηθευτείτε το αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα που θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου.

Αντιοξειδωτικά μπορούμε να βρούμε μέσα από τις τροφές. Τέτοια είναι οι βιταμίνες Α, C και Ε, τα φλαβονοειδή, το σελήνιο, το Β-καροτένιο και τα διάφορα είδη λυκοπενίου. Όμως οι αθλητές χρειάζονται περισσότερα από αυτά που μπορούν να απορροφήσουν μέσα από τα τρόφιμα καθώς και καλύτερης ποιότητας αντιοξειδωτικά. Δες την μεγάλη μας ποικιλία από αντιοξειδωτικά συμπληρώματα και επέλεξε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.