213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Θηβών 60, Πειραιάς

9:00 με 21:00 Δευτέρα-Παρασκευή

Λάστιχο γυμναστικής κορδέλα Floss Band Sanctband 88281

 
11.80
χωρίς ΦΠΑ: 9.52
M1008187
Σε Απόθεμα

Παράδοση στον χώρο σας σε 14 ημέρες

+

H Sanctband ανέπτυξε το Flossband που αποτελείται από 4 διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Τα διαφορετικά επίπεδα αντίστασης επιτρέπουν την διαφορετική εφαρμογή των λάστιχών για την διέγερση διαφόρων στρωμάτων ιστού, σύμφωνα πάντα με τα διαφορετικά όρια ανοχής των χρηστών.

Πως λειτουργεί το Flossband;
Μέσα από διάφορες δυνατότητες εφαρμογής ασκείται συμπίεση στους μυς από το Flossband.
Η υψηλή πίεση που ασκείται, επιφέρει ένα ανασταλτικό αποτέλεσμα στους υποδοχείς πόνου και στην υποκείμενη περιτονία, χαλαρώνοντας την πρόσφυση στους αδύναμους δεσμούς.
Αυτό συμβαίνει υπό την ενεργητική και παθητική κίνηση του άκρου στο οποίο τυλίγεται το Flossband. Όταν απελευθερώνεται το λάστιχο, η στάση του αίματος τερματίζεται και το φρέσκο αίμα ενυδατώνει τον ιστό.
Αυτό οδηγεί στην ανακούφιση διαφόρων τύπων πόνου.

Πότε χρησιμοποιείται το Flossband;
Το Flossband μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά την προπόνηση.
Είναι επίσης μια χρήσιμη μέθοδος αποθεραπείας στην φυσιοθεραπεία.
Ο θεραπευτής το χρησιμοποιεί όταν ο πόνος απαγορεύει την κίνηση στον αθλούμενο ή ασθενή.
Η τεχνική αυτή, βελτιώνει τις οδούς μετάδοσης ισχύος του σώματος, παράγοντας περισσότερη ισχύ στον ιστό, βελτιώνοντας την ιξωδοελαστικότητα, και απαιτώντας λιγότερη ενέργεια για κινητικότητα λόγω της αξονικής μετάδοσης του σώματος που οδηγεί σε μεγαλύτερη απόδοση.
Λόγω της επακόλουθης ανακούφισης του πόνου, οι ασθενείς και οι αθλητές μπορούν να κινηθούν σημαντικά καλύτερα και ταχύτερα, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν σε στάσεις του σώματος τους για την ανακούφιση από τον πόνο
Σφιχτή περιτύλιξη / συμπίεση στις αρθρώσεις και στους μυς
Πίεση στερέωσης στους υποδοχείς πόνου και στην περιτονία
Προληπτική και οξεία εφαρμογή
Ειδικά επίπεδα εφαρμογής λόγω των 4 διαφορετικών επιπέδων λάστιχου
Θετική επίδραση στην δομή των αρθρώσεων, στην περιτονία, και στους υποδοχείς πόνου

Ποια η διαφορά στα χρώματα;
Όλα τα χρώματα είναι κατάλληλα για τις αρθρώσεις όμως ειδικότερα θα μπορούσαμε να πούμε το κάθε χρώμα είναι κατάλληλο για:
Πράσινο χρώμα: Τραυματισμό – Προθέρμανση
Μπλε: Προθέρμανση
Μωβ: Μυϊκή – Μυοπεριτονική
Γκρι: Μυϊκή – Μυοπεριτονική

Πόσο σφίξιμο χρείαζεται;
Για χρήση στους μυς, θα συμβουλεύαμε ένα τέντωμα 50-70%
Για χρήστη στην περιτονία, μπορείτε να πάτε τουλάχιστον 50%
Για τραυματισμό, λιγότερο του 30%

Μπορείτε να δείτε video για την εφαρμογή τους

Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες ασφαλείας πρώτού προβείται σε χρήση:
Το Flossband δεν είναι παιχνίδι, κρατήστε το μακριά από παιδιά
Χρησιμοποιείστε το Flossband μόνο σε περίπτωση που έχετε γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων αλλά και των ρίσκων του ή χρησιμοποιείστε κάτω από την επίβλεψη θεραπευτή ή ειδικού.
Λανθασμένη χρήση θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό
Το Flossband αποτελείται από φυσικό λάστιχο, ένα φυσικό προϊόν. Μην χρησιμοποιείται το Flossband άμα είστε αλλεργικός στο latex!
Ελέγχετε το Flossband πριν από κάθε χρήση για οποιοδήποτε κόψιμο ή σκίσιμο έχει και χρησιμοποιείστε το μόνο σε περίπτωση που είναι σε τέλεια κατάσταση
Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας δεν είναι οδηγοί χρήσης, ως εκ τούτου δεν υποκαθιστά την απαραίτητη εκπαίδευση για την χρήση του Flossband

Λεπτομέρειες προϊόντος
Υλικό: Μαλαισιανό Latex
Διαστάσεις (cm): 200x5
Είδος: Floss Band
Χώρα Προέλευσης: ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

Να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

 

Να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 213 0312569 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 (εκτός Σάββατο, Κυριακής και αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος (SKU) που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Παραγγελία μέσω e-mail
Μπορείτε να αποστείλετε την παραγγελία σας στο e-mail: info@emuscle.gr  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή και δρομολόγηση της παραγγελίας σας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 213 0312569  ή να στείλετε email στο: info@emuscle.gr

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουμε μακρινούς και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 59 ευρώ  δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.**

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το emuscle.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:

 • Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 2,90 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.

 • Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)

  Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.

   

Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. 

**Ισχύουν Όροι Χρήσης και Προυποθέσεις

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας Καλυψούς 110-114, Καλλιθέα, ΤΚ 17676. Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

1.Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. (Αντικαταβολή)

Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά πώλησης αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

2.Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Καταχωρήστε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας.

 

3.Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας.

Τράπεζα Eurobank EFG

Αριθμός λογαριασμού:

0026 0255 31 0200 731 731

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR05 0260 2550 00031020 0731 731

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού:

510 608 630 7562

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR33 0172 1060 0051 0608 6307 562

Τράπεζα Αlpha Bank 

Αριθμός λογαριασμού:

390 00 2002 004 005

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR11 0140 3900 3900 0200 2004 005

Τράπεζα Εθνική 

Αριθμός λογαριασμού:

053 002 208 02

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR20 0110 0530 0000 0530 0220 802

Δικαιούχος: Pancart E.E

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας.

 

4.Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών 3D Secure της Eurobank EFG χωρίς έξοδα αντικαταβολής. Δεχόμαστε Diners, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Visa και American Express.

Το emuscle.gr, δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται με το κρυπτογραφημένο SSL ασφαλές σύστημα της Τράπεζας Eurobank EFG μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον 3D Secure Server της τράπεζας.

 

5.Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας.

Εύκολα, σίγουρα και με ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

Η πολυετής μας εμπειρία και εξειδίκευση, σε συνδυασμό με το πάθος μας για την άθληση, μας ωθούν να αναζητούμε και να επιλέγουμε για εσάς, προϊόντα με άριστη αναλογία τιμής – ποιότητας.

Τo ηλεκτρονικό μας κατάστημά έχει ξεχωρίσει χάρη:

 • στην ποιότητα των προϊόντων με ταυτόχρονα χαμηλές τιμές
 • στις άρτιες τεχνικές γνώσεις στο αντικείμενο της Άθλησης και του Επαγγελματικού Εξοπλισμού
 • στην μεγάλη γκάμα προϊόντων
 • και στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών

Συνεχής και σταθερή πολιτική της εταιρίας μας ειναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλυτερες τιμές της αγοράς στα προϊόντα των επίσημων αντιπροσώπων.

Ελέγχουμε καθημερινά τις τιμές σε πάνω από 500 προϊόντα! Το emuscle.gr συγκρίνει και εξασφαλίζει στους πελάτες μας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0312569 αν το προιόν που έχετε επιλέξει το έχετε δει αλλού φθηνότερα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε…

Διαθεσιμότητα

 • Παραλαβή από το κατάστημα άμεσα σε 24 ώρες
 • Παραλαβή στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

Αθλητικοι Συλλογοι

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 350 € οι εκπτώσεις μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.