213 0312569
9:00 με 21:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή

Θηβών 60, Πειραιάς

9:00 με 21:00 Δευτέρα-Παρασκευή

Δάπεδο Λαστιχένιο Γυμναστηρίου BEFIT PRO 100x100cm 15mm Μαύρο BEKA Rubber 94457

 
31.80
χωρίς ΦΠΑ: 25.65
M1010219
Σε Απόθεμα

Παράδοση με προτεραιότητα

+

Δάπεδο Λαστιχένιο Γυμναστηρίου BEFIT PRO 100x100cm 15mm Μαύρο BEKA Rubber 94457

Πολύ συμπαγές αθλητικό δάπεδο, ειδικό για χώρους άθλησης και επαγγελματικούς χώρους, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα λάστιχα. Το δάπεδο αυτό έχει κατασκευαστεί με την πρωτότυπη “κρύα διαδικασία” και τα ανακυκλωμένα λάστιχα που το αποτελούν προέρχονται από τρακτέρ και φορτηγά αυτοκίνητα, που είναι ποιοτικά και ανθεκτικά.

Δάπεδο κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο λάστιχο.

Πλεονεκτήματα του δαπέδου που έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλωμένο λάστιχο:
- Είναι αντικραδασμικό δάπεδο, ιδανικό για κάθε είδους προπόνηση ή άλλη έντονη χρήση.
- Είναι αντιολισθητικό δάπεδο.
- Παρέχει μεγάλη σταθερότητα κατά τη χρήση.
- Εξασφαλίζει την προστασία του εξοπλισμού που πατά στο δάπεδο, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητά του και τη σωστή λειτουργία του.
- Παρέχει ηχομόνωση στον χώρο.
- Προστατεύει το δάπεδο του κτιρίου από φθορές.
- Έχει πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στην καθημερινή και έντονη καταπόνηση.
- Η αντοχή του στον χρόνο είναι πολύ μεγάλη και η ζωή του διαρκεί πολλά χρόνια.
- Αποτελείται από υλικά που δε θέτουν σε κίνδυνο την υγεία.
- Τοποθετείται εύκολα και χωρίς κόλλα.
- Είναι ελαφρύ. Κάθε τετραγωνικό μέτρο ζυγίζει 18 κιλά.

Τι είναι η "κρύα διαδικασία" κατασκευής του δαπέδου:
Η κρύα διαδικασία είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που ακολουθεί η BEKA ειδικά για πατώματα από ανακυκλωμένο υλικό που προορίζονται για εσωτερική χρήση. Τα συνηθισμένα πατώματα που κυκλοφορούν ενώνουν την πρώτη ύλη (τα κομμάτια καουτσούκ) θερμαίνοντας τα με σκοπό να κολλήσουν.

- Η κρύα διαδικασία περιλαμβάνει πολλαπλό κόψιμο, πλύσιμο και αφαίρεση οποιασδήποτε άσχετης ουσίας που μπορεί να περιέχουν τα πρωτογενή υλικά, ώστε να δημιουργηθεί το λαστιχένιο πάτωμα με πολύ μικρούς κόκκους. Όσο μικρότεροι είναι οι κόκκοι του πατώματος, τόσο περισσότερη σταθερότητα και αντικραδασμική προστασία παρέχει το υλικό κατά τη χρήση του.
- Σε αντίθεση με τη θερμή κόλληση που έχει 1% ανοχή στις διαστάσεις (δηλαδή στο 1m², 1cm στο μέγεθος και 2mm στο ύψος) η ψυχρή κόλληση έχει 0,05%, δηλαδή 20 - φορές μικρότερη.
- Η κρύα διαδικασία πληροί 100% τις απαιτήσεις της Ε.Ε. για τη λιγότερη επιβάρυνση του αέρα, σε αντίθεση με τη θερμή διαδικασία κόλλησης.

Τα πλεονεκτήματα της κρύας διαδικασίας:
- Λόγω της δημιουργίας του δαπέδου με την “κρύα διαδικασία”, δε δημιουργούνται διαφορές στις διαστάσεις των πλακιδίων και δεν υπάρχουν αυξομειώσεις στο πάχος τους.
- Το μικρό μέγεθος των κόκκων του δαπέδου συμβάλλει στην προστασία του εξοπλισμού που πατά στο δάπεδο και την αποφυγή φθοράς ή παραμορφώσεων του εξοπλισμού.
- Το δάπεδο BEFIT PRO διατηρεί το σχήμα και το μέγεθός του ακέραιο και ομοιόμορφο, χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας ανισόπεδου εδάφους.
- Κατά την κρύα διαδικασία χρησιμοποιείται ειδική ποιοτικά ανώτερη κόλλα συγκόλλησης των κόκκων που αποτελούν το πάτωμα. Η ποιότητα της ειδικής αυτής κόλλας εξασφαλίζει ότι ο αέρας γύρω από το δάπεδο δεν είναι βλαβερός. Με αυτόν τον τρόπο εκτός από την υγεία, διασφαλίζεται και η έγκριση από τυχόν ποιοτικό έλεγχο ISO.

Υλικό: Λάστιχο Ανακυκλωμένο
Χρώμα: Μαύρο
Πάχος: 15mm
Διαστάσεις:1x1m
Πυκνότητα: 850kg/m²
Βάρος: 13.5kg

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

Να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

 

Να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 213 0312569 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 (εκτός Σάββατο, Κυριακής και αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος (SKU) που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Παραγγελία μέσω e-mail
Μπορείτε να αποστείλετε την παραγγελία σας στο e-mail: info@emuscle.gr  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή και δρομολόγηση της παραγγελίας σας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 213 0312569  ή να στείλετε email στο: info@emuscle.gr

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουμε μακρινούς και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 59 ευρώ  δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.**

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το emuscle.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:

 • Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 2,90 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.

 • Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)

  Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.

   

Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. 

**Ισχύουν Όροι Χρήσης και Προυποθέσεις

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας Θηβων 60, Πειραιά, ΤΚ 18542. Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

1.Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. (Αντικαταβολή)

Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά πώλησης αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

2.Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Καταχωρήστε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας.

 

3.Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας.

Τράπεζα Eurobank EFG

Αριθμός λογαριασμού:

0026 0255 31 0200 731 731

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR05 0260 2550 00031020 0731 731

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού:

510 608 630 7562

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR33 0172 1060 0051 0608 6307 562

Τράπεζα Αlpha Bank 

Αριθμός λογαριασμού:

390 00 2002 004 005

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR11 0140 3900 3900 0200 2004 005

Τράπεζα Εθνική 

Αριθμός λογαριασμού:

053 002 208 02

IBAN Αρ. λογαριασμού:

GR20 0110 0530 0000 0530 0220 802

Δικαιούχος: Pancart E.E

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας.

 

4.Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών 3D Secure της Eurobank EFG χωρίς έξοδα αντικαταβολής. Δεχόμαστε Diners, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Visa και American Express.

Το emuscle.gr, δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται με το κρυπτογραφημένο SSL ασφαλές σύστημα της Τράπεζας Eurobank EFG μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον 3D Secure Server της τράπεζας.

 

5.Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας.

Εύκολα, σίγουρα και με ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

Η πολυετής μας εμπειρία και εξειδίκευση, σε συνδυασμό με το πάθος μας για την άθληση, μας ωθούν να αναζητούμε και να επιλέγουμε για εσάς, προϊόντα με άριστη αναλογία τιμής – ποιότητας.

Τo ηλεκτρονικό μας κατάστημά έχει ξεχωρίσει χάρη:

 • στην ποιότητα των προϊόντων με ταυτόχρονα χαμηλές τιμές
 • στις άρτιες τεχνικές γνώσεις στο αντικείμενο της Άθλησης και του Επαγγελματικού Εξοπλισμού
 • στην μεγάλη γκάμα προϊόντων
 • και στη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών

Συνεχής και σταθερή πολιτική της εταιρίας μας ειναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλυτερες τιμές της αγοράς στα προϊόντα των επίσημων αντιπροσώπων.

Ελέγχουμε καθημερινά τις τιμές σε πάνω από 500 προϊόντα! Το emuscle.gr συγκρίνει και εξασφαλίζει στους πελάτες μας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0312569 αν το προιόν που έχετε επιλέξει το έχετε δει αλλού φθηνότερα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε…

Διαθεσιμότητα

 • Παραλαβή από το κατάστημα άμεσα σε 24 ώρες
 • Παραλαβή στον χώρο σας σε 1-2 ημέρες

Αθλητικοι Συλλογοι

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 350 € οι εκπτώσεις μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.